Komentāri par: Vecā, labā medus kūka (papildināta ar rudzu miltiem)

Daina 2015. gada 1. novembris 19:19
Ļoti forša recepte ideāli
Daina 2015. gada 1. novembris 19:14
Es pie šīs kūkas mēģināju pievienot rumu garšīga sanāca
irita 2015. gada 23. jūlijs 13:25
Kas tas par svaigo sieru??
Nikola 2014. gada 2. februāris 17:25
Ir iespeja cept ari bez rudzu miltiem?
kristine rosa 2013. gada 17. decembris 18:11
vai tas ir miikstais siers taads kaa kauseets?
kristine rosa 2013. gada 16. decembris 22:14
sakiet luudzu kas shis ir par sieru ko liek klaat?
Samantha 2013. gada 11. novembris 20:30
Ļoti garšīga kūka sanāca ,Paldies par recepti)))
Kristine 2013. gada 30. augusts 15:54
Garshoja ideaali :)
Ilona 2013. gada 26. aprīlis 10:42
Viss sanāca perfekti.Vienīgi liku vairāk svaigā siera-500gr., jo savādāk krema masa likās pašķidra, un pamaz. Kopā prasās krema masu ~ 1000gr.
Iluta 2013. gada 14. marts 00:41
Loti laba un smalki uzrakstita recepte,tiesham labi izdevas un loti visiem garshoja!Liels paldies par labo recepti.
lasma 2013. gada 7. marts 08:51
loti laba recepte..
Sindija 2013. gada 18. februāris 19:21
Ļoti laba recepte, paldies, visiem garšoja.
Vienīgi mazliet bija problēmas ar krēmu - putojot sašķidrinājās un nekādi nesabiezēja. Bet pēc tam pamēģināju sastāvdaļas nevis putot, bet vienkārši samaisīt - cita lieta!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes