Sākums > Receptes > Zupas

Spinātu, cukini krēmzupa

2012. gada 18. decembris
Foto: PantherMedia/ScanPix
Pagatavošana
30 min
1. Sīpolu un vienu ķiplokdaiviņu sagriež un cep nelielā eļļas daudzumā uz lielas uguns.
2. Pievieno sagrieztu cukini.
3. Pievieno sagrieztu kartupeli un spinātus.
4. Cep uz vidēji lielas uguns zem vāka kadas 5 minūtes.
5. Liek katliņā dārzeņus, pielej buljonu ap 150 ml, vāra uz mazas uguns zem vāka līdz dārzeņi mīksti, beigās pievieno garšvielas un sasmalcinātu otru ķiplokdaiviņu.
6. Sablenderē, iemaisa svaigo sieru.
7. Pasniedz. Viducī vēl var ielikt svaigo sieru, svaigu spināta lapu. Labi garšos ar grauzdiņiem.
8. Labu apetīti!
Uz augšu