Pildītās karbonādes

4 1

Sastāvdaļas

  • Karbonādes gaļa
  • Vārīti kartupeļi (labāk ar mizu vārīti kartupeļi)
  • Ķiploki
  • Pipari
  • Vegeta (var arī kādu citu garšvielu, kaut vai sāli)
  • Olas
  • Milti

Pagatavošana

20 min.
  1. Saklapē gaļu.
  2. Vārītus kartupeļus sagriež šķēlēs, gaļiņai uzrīvē ķiplokus.
  3. Piparus ar vegetu pieber olām un sakuļ.
  4. Gaļu izvārta miltos no abām pusēm, tad olā, tad pa vidu ieliek kartupeļu šķēlītes.
  5. Satin rullītī un apviļā miltos.
  6. Liek uz pannas cepties, uzliek vāku.
  7. Cepot ik pa brīdim pagroza, lai apcepas no abām pusēm.
  8. Lai labi garšo!

Komentāri

oļesja 2016. gada 6. janvāris 21:15
Puse darbību nav aprakstīta :(((
Es piparus, sāli un ķiplokus sarīvēju karbonādē un noliku pastāvēt kādas 30 minūtes pēc tam apviļāju olā, miltos ieliku kartupeli un uzbēru vēl lociņus, kas no vasaras saldētavā aizķērušies, tad sarullēju un cepu no abām pusēm pēc tam vēl pusotru stundu sautēju katliņā sanāca jau varen gardi, paldies
dm 2013. gada 4. februāris 20:14
Pagatavošana: 20 min.
Aleksandrs l 2012. gada 29. decembris 21:05
Cik ilgi jācep?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni