Musli sapnis - krēms ar kokoskriestu pienu

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 lielās karotes «I Love Eco Naturell müsli»
  • 2 ēd. kar. Kakao
  • 2 ēd. kar. «Dansukker» vaniļas cukurs
  • 2 ēd. kar. ckururs
  • 400 ml Kokosriekstu piens «Santa Maria»

Pagatavošana

5 min.
  1. Paņem lielu un dziļu trauku, kurā būtu iespējams saputot ar mikseri kokosriekstu pienu un citas sastāvdaļas, kuras tiks pievienotas pagatavošanas procesā..
  2. Tajā traukā, kuru mēs esam izvēlējušies, ieliekam visu kokosriekstu pienu, arī šķidrumu, kas ir pašā apakšā..
  3. Mums vajadzēs nedaudz samaisīt kokosriekstu pienu tā, lai maisījums paliek šķidrs...
  4. Maisījumam pievienojam divas karotes kakao pulveri…
  5. Pievienojam divas karotes vaniļas cukura…
  6. Tālāk pievienojam divas karotes Jelgavas cukuru..
  7. Beigās pievienojam «I Love Eco Naturell müsli» (Četras karotes vismaz).
  8. Visas sastāvdaļas saputojam ar mikseri tik ilgi, lai veidojās tāds, kā krēms..
  9. [Es putoju apmēram 40-50 sekundes, taču Jūs variet to darīt arī ilgāk]
  10. Var šo garšīgo «sapni» pasniegt pie dažādiem saldajiem ēdieniem, kā arī ēst tāpat.
  11. Jūs variet krēmam pa virsu pārbērt kokosriekstu skaidiņas, kā arī pievienot dažādas sastāvdaļas, pēc Jūsu izvēles..
  12. Svarīgi!!!
  13. Kokosriekstu pienam jābūt aukstam.
  14. To ir vēlams pirms apstrādes turēt aukstumā un tad, kad tas ir kādu laiku tur bijis, tikai tad to atvērt un veikt pēcapstrādi.
  15. Noteikti iesaku Jums izsapņot šo sapni..
  16. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti