Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pica ar topinambūriem

2012. gada 27. novembris
Foto: Eva Zvaigznīte
Pagatavošana
40 min
1. Lai sagatavotu topinambūru, lej katlā baltvīnu, pievieno sīpolus, lauru lapas un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
2. Tad pievieno topinambūrus un vāra, līdz tie ir mīksti, aptuveni 10 minūtes. Kad tie ir atdzisuši, sagriež plānās šķēlēs.
3. Sagatavo picas pamatni.
4. Iesmērē ar 2 tējkarotēm olīveļas, uzber Ricotta sieru, timiānu un pētersīļus.
5. Sajauc citrona sulu ar sāli un pipariem un iesmērē picu.
6. Liek virsū šķēlēs sagriestus tomātus un topinambūrus.
7. Pārkaisa ar sieru.
8. Lai labi garšo!
Uz augšu