Sākums > Receptes > Salāti

Nūdeļu salāti taizemiešu gaumē

2012. gada 19. novembris
Foto: Ilze Eiduka
Šie salāti ir lieliska piedeva gaļas, zivs un jūras velšu ēdieniem.
Pagatavošana
20 min
1. Sagatavo produktus.
Foto: Ilze Eiduka
2. Nūdeles sagriež īsākas un izmērcē karstā ūdenī. Kad tās mīkstas, lieko ūdeni notecina.
Foto: Ilze Eiduka
3. Izspiež sulu no 1 laima.
4. Pagatavo salātu mērci – samaisa pūdercukuru ar zivju mērci un 1 laima sulu.
Foto: Ilze Eiduka
5. Sarkano sīpolu sagriež smalkās šķēlītēs.
6. Burkānus ar mizotāju samizo plānās lentās.
Foto: Ilze Eiduka
7. Samaisa kopā visas sastāvdaļas un pievieno gatavo mērci. Piparmētru lapiņas atdala no kāta un pārkaisa pār gatavajiem salātiem.

Labu apetīti!
Foto: Ilze Eiduka
Uz augšu