Pikantā dārzeņu biezzupa ar vistas kraukšķiem

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 liels burkāns
  • 1 paprika
  • 1 sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 /4 čili pipars
  • 5 -6 lieli kartupeļi
  • 3 gab. atkaulotas vistas gaļas
  • 3 šķēles saldskābā maize
  • 1 gab. kausētais siers
  • Eļla cepšanai
  • Garšvielas pēc paša izvēles (katram sava gaume)

Pagatavošana

40 min.
  1. Ielej katlā 1 litru ūdens un liek vārīties.
  2. Pievieno gabalos sagrieztus burkānu, kartupeļus, sīpolus, papriku, ķiploku un čili.
  3. Kamēr vārās zupa uz pannas atsevišķi apcep grauzdiņus (kubiciņos sagriezto saldskābo maizi)
    Kamēr vārās zupa uz pannas atsevišķi apcep grauzdiņus (kubic...
  4. un kubiciņos sagrieztu vistas gaļu.
    un kubiciņos sagrieztu vistas gaļu.
  5. Kad kartupeļi un burkāni mīksti, pievieno kausēto sieru, pagaida, kamēr "uzsit burbuli" un ņem nost no uguns.
  6. Zupu sablendē.
  7. Pasniedz pievienojot vistas kraukšķus un grauzdiņus.
    Pasniedz pievienojot vistas kraukšķus un grauzdiņus.
  8. Labu apetīti!

Komentāri

Liene 2012. gada 29. novembris 19:27
Garšīgi, bet tikai saldskābās maizes grauzdiņu vietā iesaku labāk nopirkt garšīgus sāļos grauzdiņus.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas