Sākums > Receptes > Zupas

Pikantā dārzeņu biezzupa ar vistas kraukšķiem

2012. gada 19. novembris
Foto: Rolita Patmalniece
Pagatavošana
40 min
1. Ielej katlā 1 litru ūdens un liek vārīties.
2. Pievieno gabalos sagrieztus burkānu, kartupeļus, sīpolus, papriku, ķiploku un čili.
3. Kamēr vārās zupa uz pannas atsevišķi apcep grauzdiņus (kubiciņos sagriezto saldskābo maizi)
Foto: Rolita Patmalniece
4. un kubiciņos sagrieztu vistas gaļu.
Foto: Rolita Patmalniece
5. Kad kartupeļi un burkāni mīksti, pievieno kausēto sieru, pagaida, kamēr "uzsit burbuli" un ņem nost no uguns.
6. Zupu sablendē.
7. Pasniedz pievienojot vistas kraukšķus un grauzdiņus.
Foto: Rolita Patmalniece
8. Labu apetīti!
Uz augšu