Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Spagetti torte pannā

2012. gada 19. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pēc savas gaumes makaroniem, kas sajaukti ar olām, varat pievienot sagrieztu šķiņķi un sautētus, sīki sagrieztus šampinjonus.
Pagatavošana
30 min
1. Spagetti samaisa kopā ar tomātiem.
2. Pētersīļus nomazgā un nopurina lieko ūdeni.
3. Noplūc lapiņas un sīki sakapā.
4. Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
5. Pētersīļus un sieru piemaisa pie spageti un tomātiem.
6. Cepeškrāsni iepriekš uzkarsē līdz 200 grādiem.
7. Bļodā pamatīgi sakuļ olas, pieliek klāt sāli un piparus.
8. Pārlej pāri makaroniem, visu rūpīgi samaisa.
9. Pannā, kuru var likt cepeškrāsnī (rokturis nedrīkst būt no plastmasas), sakarsē eļļu. Liek tajā makaronus, kas samaisīti ar olām, un uz lēnas uguns cep apmēram 3 minūtes.
10. Pēc tam spageti torti apmēram 15 minūtes cep karstā cepeškrāsnī 180 grādos, zeltaini brūnu. Olu masai ir jāsarec.

Gatavo torti sagriež porciju gabaliņos un pasniedz ar svaigiem salātiem.

Labu apetīti!
Uz augšu