Olu kultenis ar tomātiem un sīpoliem

3 1
Olu kultenis ar tomātiem un sīpoliem
Foto: Depositphotos
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 200 ml piena
  • 1 vidējs sīpols
  • 2 vidēji lieli tomāti
  • Sāls
  • Eļļa
  • Pipari
  • Zaļumi pasniegšanai

Pagatavošana

15 min.
  1. Sīpolus sagriež gabaliņos, sakarsē pannā eļļu un apcep sīpolus līdz tie ir zeltaini brūni. 2) Sagriež gabaliņos tomātus, pievieno sīpoliem un apcep.
  2. Olas sakuļ ar sāli un pipariem, pielej pienu, samaisa. Sakultās olas pārlej pāri apceptajiem tomātiem.
  3. Cep zem vāka uz lēnas uguns. Kad nedaudz pacepies, ņem nost vāku, pagriež lielāku uguni un kārtīgi maisot apcep brūnāku.
  4. Pasniedz pārkaisot ar zaļumiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis