Grauzdēti maizes radziņi ar sieru un tunci

3 1

Sastāvdaļas

  • 195 g tunča (1 kārba)
  • 1 baltais sīpols
  • 1 tējk. kaperu
  • Sāls un pipari
  • 100 g šampinjonu
  • 1 ēd. k. citronu sulas
  • 1 saišķis pētersīļu
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 2 tomāti
  • 100 g Mocarellas vai Gorgonzolas siera
  • 8 šķēles baltmaizes
  • 4 šķēles Gouda siera

Pagatavošana

35 min.
  1. Tunci notecina un ar dakšiņu saspaida. Sīpolu sagriež ripiņās. Tunci un sīpolu samaisa kopā ar kaperiem, pieber sāli un piparus.
  2. Sēnes notīra un sagriež plānās šķēlītēs. Apslacina ar citronu sulu.
  3. Pētersīļus nomazgā, nopurina lieko ūdeni, lapiņas smalki sakapā.
  4. Ķiploka daiviņu smalki sakapā. Tomātus nomazgā un sagriež kubiciņos. Samaisa sēnes, pētersīļus, ķiplokus un tomātus. Garšai pieliek sāli un piparus.
  5. Gorgonzolas vai Mocarella sieru sagriež kubiņos.
  6. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 grādiem. Sagatavotās sēnes sadala uz 4 maizes šķēlēm, pa virsu uzliek kubiņos sagrieztu sieru. Pārējām 4 maizēm uzliek sagatavoto tunci un katru maizes gabaliņu pārklāj ar 1 šķēli siera.
  7. Grauzdiņu maizes šķēles liek cepeškrāsnī un cep 200 grādos apmēram 12 minūtes līdz tās nedaudz apbrūnē.
  8. Izņem no krāsns un katru šķēli pa diagonāli sagriež 2 daļās. Pasniedz karstas.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis