Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Citronzāles liellopa gaļas iesmiņi

2012. gada 12. novembris
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
90 min
1. Citronzāli smalki sagriež.
Foto: Ilze Eiduka
2. Izspiež sulu no abiem laimiem.
3. Liellopa gaļu sagriež nelielās strēmelēs.
Foto: Ilze Eiduka
4. Samaisa kopā ar saldo čili mērci, sakapāto citronzāles stiebru un laima sulu.
5. Liellopa gaļu liek gatavajā marinādē.
6. Visu labi apmaisa.
7. Atstāj uz stundu marinēties ledusskapī.
Foto: Ilze Eiduka
8. Uz iepriekš ūdenī izmērcētiem koka iesmiņiem, uzdur liellopa strēmeles.
Foto: Ilze Eiduka
9. Tos cep uz pannas apmēram 5 minūtes (vai kamēr gaļa gatava), ik pa laikam apgriežot.
Foto: Ilze Eiduka
10. !!! Pasniedz siltus.
11. Labu apetīti!
Foto: Ilze Eiduka
Uz augšu