Vistu stilbiņi katlā

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas stilbiņu
  • 1 paliels sīpols
  • 1 vidēji liels burkāns
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 200 ml skābā krējuma
  • Garšvielas:
  • Sāls
  • Pipari
  • Smaržīgie pipari
  • Kaltēti zaļumi
  • Lauru lapas
  • Cukurs
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

70 min.
  1. Sākumā vistu stilbiņu sakarsētā pannā viegli apcep un kārto katlā, kur notiks visa šmorēšana.
  2. Pārkaisa ar garšvielām. Sāli, kaltētiem zaļumiem, pipariem. Pievieno smaržīgos piparus un lauru lapas.
  3. Notīra sīpolu, burkānu un ķiploku.
  4. Burkānu sarīvē un liek katlā, sīpolu un ķiplokus sakapā un arī pievieno katlam.
  5. Pēc tam pārlej ar ūdeni, tā lai nedaudz apsedz.
  6. Liek sākumā uz lielas uguns, līdz pirmajam burbulim, pēc tam uz mazas un sautē apmēram 30-45 minūtes.
  7. Pēc tam pievieno krējumu un pasautē vēl 15 minūtes.
  8. P.S. Var arī patumēt ar miltiem.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Maris Hohbergs 2016. gada 28. janvāris 21:02
sanaca gar6igi paldies
Sandra 2015. gada 19. janvāris 21:58
un ar ko jus piedavatu vinus pasniegt, ar kadu piedevu?
Gatis 2013. gada 22. maijs 16:58
:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni