2. Papriku iztīra, nomazgā un sagriež tievās strēmelītēs, savukārt tās - sīkos kubiņos.
3. Sīpolu nomizo un ļoti smalki sakapā.
4. Avokado gareniski pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu. Ar karoti augļu mīkstumu izņem no mizas un tūlīt apslacina ar citronu sulu.
5. Mīkstumu ar dakšiņu rūpīgi saspiež putriņā, ar karoti pa daļām pieliek klāt pie svaigā siera, samaisa.
6. Nomizo ķiploku un piespiež pie siera krēma. Pievieno arī paprikas kubiņus, sīpolus un lociņus.
7. Visbeidzot, lai krēms būtu pikantāks, tam pēc garšas pieliek mazliet sāli, piparus un kajēnas piparus.
8. Pēc tam ar caurspīdīgo produktu plēvi izklāj 1 lielu veidni vai 2 mazākas. Ieliek tajā sagatavoto krēmu un nolīdzina virsu. Uz 1 stundu ieliek ledusskapī.
9. Var vēl pārkaisīt ar paprikas pulveri...
10. šo krēmu var smērēt uz maizītēm un rotāt ar svaigiem gurķiem..