Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistu spārniņi ar Parmezāna sieru

2012. gada 8. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
40 min
1. Vistu spārniņus noskalo tekošā aukstā ūdenī un rūpīgi nosusina. No visām pusēm mazliet ierīvē ar sāli, pipariem un paprikas pulveri.
2. Dziļā šķīvī sakuļ olas.
3. Otrā dziļā šķīvī sajauc rīvmaizi kopā ar Parmezāna sieru.
4. Vistu spārniņus vispirms iemērc sakultajās olās, pēc tam vairākas reizes apviļā Parmezāna sierā un rīvmaizē, turklāt panēšanas maisījumu ar rokām labi piespiež klāt.
5. Vistu spārniņus nedaudz papurina, lai no tiem nobirtu liekais panēšanas maisījums.
6. Lielā, dziļā pannā vai vokpannā sakarsē eļļu. Uz vidēji lielas uguns apmēram 15 minūtes no visām pusēm cep vistu spārniņus zeltaini brūnus.
7. Pēc tam noņem no pannas un taukus notecina uz papīra virtuves dvieļa.

Labu apetīti!
Uz augšu