Vistu spārniņi ar Parmezāna sieru

3 1

Sastāvdaļas

  • 12 vistu spārniņi
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 tējk. saldā paprikas pulvera
  • 2 olas
  • 3 ēd. k. rīvmaizes
  • 100 g rīvēta Parmezāna siera
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistu spārniņus noskalo tekošā aukstā ūdenī un rūpīgi nosusina. No visām pusēm mazliet ierīvē ar sāli, pipariem un paprikas pulveri.
  2. Dziļā šķīvī sakuļ olas.
  3. Otrā dziļā šķīvī sajauc rīvmaizi kopā ar Parmezāna sieru.
  4. Vistu spārniņus vispirms iemērc sakultajās olās, pēc tam vairākas reizes apviļā Parmezāna sierā un rīvmaizē, turklāt panēšanas maisījumu ar rokām labi piespiež klāt.
  5. Vistu spārniņus nedaudz papurina, lai no tiem nobirtu liekais panēšanas maisījums.
  6. Lielā, dziļā pannā vai vokpannā sakarsē eļļu. Uz vidēji lielas uguns apmēram 15 minūtes no visām pusēm cep vistu spārniņus zeltaini brūnus.
  7. Pēc tam noņem no pannas un taukus notecina uz papīra virtuves dvieļa.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni