Pankūku torte ar ogām

4 1
Svaigo ogu vietā var izmantot arī atlaidinātas. Ja ievārījums ir skābāks, saldajam krējumam var pievienot nedaudz cukura.

Sastāvdaļas

  • 300 ml kviešu miltu
  • 1 ēd. k. smalkā baltā cukura
  • 1 /2 tējk. sāls
  • 600 ml piena
  • 3 olas
  • Sviests vai margarīns cepšanai
  • Pildījumam un garnējumam:
  • 500 g ogu (pēc izvēles)
  • Ievārījums
  • 300 ml saldā krējuma

Pagatavošana

60 min.
  1. Sajauc miltus, cukuru, sāli traukā.
  2. Pievieno pusi no paredzētā piena daudzuma un maisa, līdz masa kļūst viendabīga.
  3. Pēc tam pievieno olas un atlikušo pienu, un maisa, līdz mīkla viendabīgi sajaukusies.
  4. Sagatavo pannu cepšanai un uzkarsē to.
  5. Uz pannas izkausē nedaudz sviesta vai margarīna.
  6. Pēc tam cep pankūkas.
  7. Saldo krējumu saputo. Garnēšanai atlasa skaistākās ogas.
  8. Kārto pankūku torti - pankūka, saputots krējums, nedaudz ogu, pankūka, ievārījums, pankūka, atkal saputots krējums ar ogām un tā līdz saliktas visas pankūkas.
  9. Dekorē ar ogām.
  10. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aļona 2014. gada 6. augusts 17:45
Nav norādīts kāds krējums tika pielietots saldais vai skābais, ja skābs tad cik klāt cukura???
Tīna 2014. gada 24. jūlijs 22:46
Anna - tur jau tā arī rakstīts - nevis 6 ml, bet 0,6 l
Es_virtuve 2013. gada 29. marts 15:43
Taisīju visu pēc receptes, un nekā tur nesanāca :/

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize