Pankūku torte ar ogām

2012. gada 8. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Svaigo ogu vietā var izmantot arī atlaidinātas. Ja ievārījums ir skābāks, saldajam krējumam var pievienot nedaudz cukura.
Pagatavošana
60 min
1. Sajauc miltus, cukuru, sāli traukā.
2. Pievieno pusi no paredzētā piena daudzuma un maisa, līdz masa kļūst viendabīga.
3. Pēc tam pievieno olas un atlikušo pienu, un maisa, līdz mīkla viendabīgi sajaukusies.
4. Sagatavo pannu cepšanai un uzkarsē to.
5. Uz pannas izkausē nedaudz sviesta vai margarīna.
6. Pēc tam cep pankūkas.
7. Saldo krējumu saputo. Garnēšanai atlasa skaistākās ogas.
8. Kārto pankūku torti - pankūka, saputots krējums, nedaudz ogu, pankūka, ievārījums, pankūka, atkal saputots krējums ar ogām un tā līdz saliktas visas pankūkas.
9. Dekorē ar ogām.
10. Labu apetīti!
Uz augšu