Selgas cepumu un biezpiena torte

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Selgas cepumi
  • 100 g saldā biezpiena masa
  • 100 g šokolāde
  • Mazliet piens
  • Mazliet marmelāde

Pagatavošana

260 min.
  1. Selgas cepumus ātri pamērcē pienā un liek uz šķīvja.
  2. Biezpienu sajauc ar marmelādi un smērē virsū cepumiem.
  3. Tad atkal liek cepumus, kas pamērcēti pienā.
  4. Tā turpina, cik vien augstu vēlas.
  5. Kad tas ir izdarīts, izkausē šokolādi un pārlej pār virsu.
  6. Kūku liek ledusskapī, kamēr kļūst auksta un cieta.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

Signija 2014. gada 26. aprīlis 12:52
Garšīga kūka saldummīļiem, jo man sanāca ļoti salda. Bat ģimenei ļoti garšoja.
janis 2012. gada 29. oktobris 09:13
loti leti un garsigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize