Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Banānu un ābolu plātsmaize ar riekstiem

2012. gada 18. oktobris
Foto: Kristine Osipova
Sastāvdaļu daudzums var variēt atkarībā no pannas lieluma; ja nepieciešams, visu liek dubultā.
Pagatavošana
45 min
1. Sajauc olu ar cukuru un sodu. Pievieno kefīru. Pievieno izsijātus miltus. Pievieno zemesriekstus. Visu kārtīgi samaisa
2. Sagatavo pannu ar cepamo papīru. Ieklāj mīklu pannā. Pa virsu liek sagrieztus banānus un sarīvētus ābolus.
3. Liek cepties 200 grādos uz 10-15 min. Pa to laiku samaisa kopā skābo krējumu, olas un cukuru.
4. Kūku izņem no krāsns un aplej ar skābā krējuma masu. Pārkaisa visu ar kanēli un liek cepties uz 25-30 min. Gatavību pārbauda ar kociņu (ja nelīp klāt, - ir gatavs).

Labu apetīti!
Foto: Kristine Osipova
Uz augšu