Banānu un ābolu plātsmaize ar riekstiem

4 1
Sastāvdaļu daudzums var variēt atkarībā no pannas lieluma; ja nepieciešams, visu liek dubultā.

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s kefīra
  • 1/2 tējk. sodas
  • 2 glāze/s izsijātu miltu
  • 4 olas
  • 50 g maltu zemesriekstu
  • 2 banāni
  • Vaniļas cukurs
  • 1 kg ābolu
  • Vaniļas cukurs
  • Cukurs
  • Skābais krējums

Pagatavošana

45 min.
  1. Sajauc olu ar cukuru un sodu. Pievieno kefīru. Pievieno izsijātus miltus. Pievieno zemesriekstus. Visu kārtīgi samaisa
  2. Sagatavo pannu ar cepamo papīru. Ieklāj mīklu pannā. Pa virsu liek sagrieztus banānus un sarīvētus ābolus.
  3. Liek cepties 200 grādos uz 10-15 min. Pa to laiku samaisa kopā skābo krējumu, olas un cukuru.
  4. Kūku izņem no krāsns un aplej ar skābā krējuma masu. Pārkaisa visu ar kanēli un liek cepties uz 25-30 min. Gatavību pārbauda ar kociņu (ja nelīp klāt, - ir gatavs).

    Labu apetīti!
    Kūku izņem no krāsns un aplej ar skābā krējuma masu. Pārkais...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize