Zivs karija un kokosriekstu piena mērcē

5 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 1 paciņa (50 g) sarkanā karija pasta
  • 400 ml kokosriekstu piens
  • 6 mazi kartupelīši
  • 300 g asara fileja (der arī menca, lasis un citas zivis)
  • Saišķis koriandrs
  • Sauja ķiršu tomātiņi
  • Sula no 1 laima

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus un zivi sagriež kumosa lieluma gabalos, koriandru smalki sakapā.
    Kartupeļus un zivi sagriež kumosa lieluma gabalos, koriandru...
  2. Kastrolī liek sarkano karija pastu. Maisot karsē. Pievieno kokosriekstu pienu.
    Kastrolī liek sarkano karija pastu. Maisot karsē. Pievieno k...
  3. Pievieno daiviņās sagrieztus kartupeļus. Vāra apmēram 8 minūtes vai līdz kartupeļi sāk palikt mīksti.
  4. Pievieno gabalos sagrieztu zivi un vāra apmēram 3 minūtes vai kamēr zivs ir gatava.
    Pievieno gabalos sagrieztu zivi un vāra apmēram 3 minūtes va...
  5. Kad karijs jau gandrīz gatavs, pievieno ķiršu tomātiņus, kapātu koriandru un laima sulu.
    Kad karijs jau gandrīz gatavs, pievieno ķiršu tomātiņus, kap...
  6. Pasniedz siltu.
  7. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

Komentāri

eva 2015. gada 11. janvāris 20:37
Garša nav slikta. Es gan biju gaidījusi ko krēmīgāku un maigāku. Iespējams, man sanaca diezgan pikanta, jo man bija citas firmas karija pasta. Sāli pavisam noteikti prasās pievienot. Kā arī pieleju nedaudz ūdeni, lai nav tik pikanta. Ķiršu tomātinus iesaku pievienot nevis vārīšanas laikā, bet gan svaigus uzreiz šķīvī. Man pēc garšas nedaudz asociējās ar gulašzupu.
Peteris 2013. gada 31. augusts 10:11
Vel vajag 1-2 edamkarotes zivju merce (fish sauce) klat

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni