Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zivs karija un kokosriekstu piena mērcē

2012. gada 15. oktobris
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
40 min
1. Kartupeļus un zivi sagriež kumosa lieluma gabalos, koriandru smalki sakapā.
Foto: Ilze Eiduka
2. Kastrolī liek sarkano karija pastu. Maisot karsē. Pievieno kokosriekstu pienu.
Foto: Ilze Eiduka
3. Pievieno daiviņās sagrieztus kartupeļus. Vāra apmēram 8 minūtes vai līdz kartupeļi sāk palikt mīksti.
4. Pievieno gabalos sagrieztu zivi un vāra apmēram 3 minūtes vai kamēr zivs ir gatava.
Foto: Ilze Eiduka
5. Kad karijs jau gandrīz gatavs, pievieno ķiršu tomātiņus, kapātu koriandru un laima sulu.
Foto: Ilze Eiduka
6. Pasniedz siltu.
7. Labu apetīti!
Foto: Ilze Eiduka
Uz augšu