Makaroni ar vistu ventspilnieku gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa makaroni (radziņi, Italpasta)
  • 500 g vistas fileja (svaigi atdzesēta)
  • 1 vidēji liela paprika
  • 4 -5 ķiploka daiviņas
  • 1 buljona kubiņš
  • Sāls
  • Pipari
  • Spilvas majonēze "Brokastu"
  • Tomātu sula
  • Santa Maria garšvielas vistas ēdieniem

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas fileju sagriež kubiņos. Papriku un ķiplokus sagriež vidēji smalki, liek cepties.
  2. Uzliek vārīties ūdeni makaroniem. Kad vistiņa, paprika un ķiplociņš nedaudz apcepti, bagātīgi pievieno Santa Maria garšvielas. Var piebērt sāli, piparus vai buljona kubiņu - kas nu kuram patīk. Paralēli liek vārīties makaronus.
  3. Kad vistiņa apcepta, pielej klāt uzvārītu ūdeni tā, lai gandrīz pilnībā tiktu apņemts vistas un paprikas maisījums. Liek virsū vāku un sautē līdz gandrīz viss ūdens iztvaikojis, tā vietā radusies mērcīte ar gandrīz pavisam izšķīdušu papriku un trausliem vistas gabaliņiem. To visu iemaisa nokāstos makaronos, apmaisa.
  4. Pasniedz ar "Brokastu" majonēzi (tieši šī majonēze papildina garšas buķeti).
  5. Lai ēdiens garšotu perfekti, dzer klāt tomātu sulu.
  6. Veseli ēduši!

Komentāri

Oskars 2012. gada 27. oktobris 18:33
Sanaca baigi garšīgi!! Mmmm.. Tikai es palielināju vistas daudzumu vismaz 1kg vistas gaļa uz 1 pac. makaronu.
Vadims 2012. gada 17. oktobris 19:35
kruts ēdiens

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni