Vistu stilbiņi tomātu un teriyaki marinādē

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 kg vistu stilbiņu (8 gabali)
  • 1 ēd. k. tomātu pastas
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 5 ēd. k. Teriyaki marinādes
  • 1 ēd. k. medus (var izmantot arī kļavu sīrupu vai cukura sīrupu)
  • 1/2 tējk. maltu melno piparu
  • 1/2 tējk. paprikas pulvera

Pagatavošana

120 min.
  1. Samaisa kopā visas marinādes sastāvdaļas. Vistu stilbiņus ierīvē ar marinādi. Marinē uz nakti vai (ja steidzaties) vismaz 1 stundu.
    Samaisa kopā visas marinādes sastāvdaļas. Vistu stilbiņus ie...
  2. Uz cepamās pannas izklāj cepamo papīru un izkārto vistu stilbiņus.
    Uz cepamās pannas izklāj cepamo papīru un izkārto vistu stil...
  3. Cep 200 (pēc Celsija) grādu temperatūrā apmēram 40 minūtes, stilbiņus ik pa laikam apgriežot un papildus apsmērējot ar marinādi.
  4. Gatavs.

    Labu apetīti!
    Gatavs.

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni