Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Snickers šokolādes un karameļu rulete - citādā brunete

2012. gada 5. oktobris
Foto: Gunita Kirilova
Pagatavošana
40 min
1. Sviestu, kad tas izkusis, noņem no uguns, un tam pievieno saputoto olu. Visu labi samaisa un uzliek vēl uz mazas uguns pasildīties.
Foto: Gunita Kirilova
2. Tūlīt arī pievieno Snickers šokolādes ( sagrieztas mazos gabaliņos), un pēc ļoti īsa brīža ņem nost no uguns, lai Snickers nedaudz pakūst, bet ne pavisam. Atstāj maisījumu padzist.
Foto: Gunita Kirilova
3. Pēc tam pie sadrupinātajiem cepumiem piejauc masu. Masai jābūt biezai, bet, ja jūtat, ka masa ir šķidra, piedrupiniet papildus cepumus.
Foto: Gunita Kirilova
4. Visu labi samaisa un pievieno tējkaroti šķīstošās kafijas, ja vēlaties, lai Brunetei būtu nedaudz rūgtāka garša un lai tā nav tik salda.
Foto: Gunita Kirilova
5. Var pievienot vēl nedaudz šķidrās karameles, bet tas nav obligāti, jo karamele ir arī Snickers šokolādē.
Foto: Gunita Kirilova
6. Masu kārto uz alumīnija plēves. Lai iegūtu labāku formu, par pamatu var uzlikt vienu rindu cepumus, tad virsū lieku masu un otru cepumu rindu vēlreiz pa virsu. Tad to visu aptin ar alumīnija plēvi un izveido kantainu formu (vai ruleti).
Foto: Gunita Kirilova
7. Kad viss ir iesaiņots, liek ledusskapī uz vairākām stundām. Var arī uz brītiņu ielikt saldētavā, tad ātrāk sastings (bet pēc tam atpakaļ ledusskapī). Ideāli ir, ja notur ledusskapī visu nakti, un no rīta jau gatavs! Lai labi garšo!
Uz augšu