Ziedkāposti singapūras gaumē

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 vidēji liela ziedkāposta galviņa
  • 2 ēd. k. kartupeļu cietes
  • 4 ēd. k. kviešu miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 120 g saldskābās mērces
  • 2 ēd. k. mango mērces
  • 1 ēd. k. sojas mērces
  • 2 - 3 ķiploka daiviņas
  • 1 glāze ūdens
  • Neliels gabaliņš svaigas ingvera saknes
  • Kapāti zaļie lociņi
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Ziedkāpostu sadala mazos gabaliņos. Bļodā ber kartupeļu cieti, cepamo pulveri un kviešu miltus. Pievieno ūdeni un visu labi samaisa, līdz iegūta viendabīga masa (vidēji bieza, līdzīga pankūku mīklai). Masai pievieno ziedkāposta gabaliņus. Visu labi samaisa, lai ziedkāposti vienmērīgi ir pārklāti ar mīklu.
    Ziedkāpostu sadala mazos gabaliņos. Bļodā ber kartupeļu ciet...
  2. Dziļā pannā uzkarsē eļļu. Kad eļļa karsta, pa vienam eļļā cepties liek ziedkāposta gabaliņus. Kad ziedkāpostiem apkārt izveidojusies kraukšķīga un zeltaina garoziņa, tos izņem no eļļas un novieto uz salvetes, lai tā absorbē lieko eļļu.
    Dziļā pannā uzkarsē eļļu. Kad eļļa karsta, pa vienam eļļā ce...
  3. Pannā uzkarsē eļļu. Maisot viegli apcep kapātu ķiploku un ingveru.
    Pannā uzkarsē eļļu. Maisot viegli apcep kapātu ķiploku un in...
  4. Pievieno saldskābo mērci, sojas mērci un mango mērci. Maisot turpina karsēt.
    Pievieno saldskābo mērci, sojas mērci un mango mērci. Maisot...
  5. Kad mērce ir uzkarsusi, pievieno, gatavos ziedkāpostus. Un visu labi apmaisa. Pievieno lociņus un apmaisa.
    Kad mērce ir uzkarsusi, pievieno, gatavos ziedkāpostus. Un v...
  6. Pasniedz uzreiz, siltus. Tiklīdz ziedkāposti tiek pārklāti ar mērci, tie zaudē savu kraukšķīgumu, tādēļ pārklājiet tos ar mērci īsu mirkli pirms pasniegšanas!
    Pasniedz uzreiz, siltus. Tiklīdz ziedkāposti tiek pārklāti a...
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Lotite 2016. gada 15. janvāris 15:14
Gatavoju 6o regulari. Man ljoti gar6o! Jaa jaa un ir gandriz kaa Ganbei, gandriiz.. jo kaa zinaams katrai saimniecei sanak drusku at6kjirigi. Paldies par recepti!
Daiga 2014. gada 19. maijs 17:55
Inese ja esi ēdusi GanBei ziedkāpostus singapūras gaumē, tad uztaisot šos ,viņi būs tādi paši??? man viņi ļoti garšo, bet bail taisīt pēc šīs receptes, jo nav pārliecības ka garšos tāpat kā GanBei. ..
Inese 2014. gada 7. maijs 22:03
Ļoti, ļoti labs! Nu zinu, kā taisa kraukšķīgos dārzeņus GanBei :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni