Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Slinko cilvēku kartupeļu pankūkas ar sieru

2012. gada 29. septembris
Foto: Diāna Apine
Pagatavošana
30 min
1. Kāpēc slinko cilvēku kartupeļu pankūkas? Jo kartupelis tiek nevis rīvēts, bet sasmalcināts sulas spiedē. Protams, ja ir vēlme, tad var arī rīvēt.
Foto: Diāna Apine
2. Kartupeļus sasmalcina sulas spiedē, pievieno sīpolus. Sulu, kas iztek no sīpola, pēc tam pievieno mīklai.
Foto: Diāna Apine
3. Pie sasmalcinātajiem kartupeļiem un sīpoliem pievieno sīpolu sulu.
Foto: Diāna Apine
4. Pievieno pienu tik daudz, lai nav pārāk šķidrs. Apmēram 200 ml.
Foto: Diāna Apine
5. Pievieno olas un kārtīgi samaisa.
Foto: Diāna Apine
6. Pievieno glāzi miltus. Ja mīkla ir par šķidru, var likt arī vairāk.
Foto: Diāna Apine
7. Sarīvē sieru, pievieno garšvielas, un visu kārtīgi samaisa.
Foto: Diāna Apine
8. Šādi izskatās gatava mīkla.
Foto: Diāna Apine
9. Liekam uz pannas un cepam. Ļoti garšīgi ir ar krējuma un majonēzes mērcīti, kam pievienots klāt ķiploks, taču var ēst arī tikai ar krējumu. Labu apetīti!
Uz augšu