Sākums > Receptes > Salāti

Vistas filejas kārtojums ar kartupeļiem un olu

2012. gada 18. septembris
Foto: Iveta Šubrovska
Pagatavošana
50 min
1. Kartupeļus novāra un sagriež strēmelēs, gurķus - ripiņās, Ķīnas kāpostu - kā nu vēlas. Novāra un sarīvē olas.
Foto: Iveta Šubrovska
2. Vistas fileju novāra sālsūdenī un atdzesē. Tad sagriež strēmelēs un liek šķīvī kā pirmo kārtu.
Foto: Iveta Šubrovska
3. Pa virsu klāj gurķus. Pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem, liek kārtu ar kartupeļiem, uz kuriem uzber svaigi maltus piparus.
Foto: Iveta Šubrovska
4. Visu iepriekš minēto pārklāj ar Ķīnas kāpostu, kuram pa virsu pārber kukurūzu. Kaudzīti pārklāj ar majonēzi, kurai pa virsu uzkaisa olas.
Foto: Iveta Šubrovska
5. Pirms pasniegšanas, atdzesē ledusskapī.

Labu apetīti!
Uz augšu