Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lasis sarkanā karija un kokosriekstu piena mērcē

2012. gada 17. septembris
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
210 min
1. Samaisa kopā kokosriekstu pienu ar sarkano karija pastu. Laša filejas kārtīgi ierīvē ar gatavo marinādi.
Foto: Ilze Eiduka
2. Marinē vismaz 3 stundas (vislabāk noturēt nakti ledusskapī, lai laša filejas gabali labi sasūktos ar marinādi).
Foto: Ilze Eiduka
3. Pannā uzkarsē eļļu, tajā cep laša filejas. Atlikušo marinādi uzlej uz pannas un karsē, kamēr tā sāk burbuļot.
Foto: Ilze Eiduka
4. Lasi pasniedz siltu, pārlietu ar kokosriekstu un sarkanā karija mērci.
Foto: Ilze Eiduka
5. Ieteicams pasniegt kopā ar jasmīnu rīsiem un laima daiviņām.
6. Labu apetīti!
Uz augšu