Medū cepti banāni ar saldējumu

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 4 banāni
  • 1 ēdamkarote medus
  • Plombīra saldējums vai putukrējums
  • Kanēlis

Pagatavošana

10 min.
  1. Uzsildītā pannā ieliek ēdamkaroti medus, ļauj izkust. Tikmēr banāniem noloba mizu, pārgriež uz pusēm, un katru pusīti - šķērsām.
  2. Banānus izkārto pannā, un uz vidējas uguns cep 10 minūtes, regulāri ar lāpstiņu apgriežot banānus uz otru pusi, līdz tie kļūst viegli zeltaini un mīksti. Piešauj kanēli un vēlreiz apgriež, lai kanēlis piedod brīnišķīgu bronzas nokrāsu. Voila!
  3. Pasniedz ar saldējuma bumbiņu vai putukrējumu.
  4. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti