Krējuma un cepumu torte ar iebiezināto pienu

3 1

Sastāvdaļas

  • 700 g skābais krējums
  • 360 g Selgas cepumi
  • 200 g cukurs
  • 400 g iebiezinātais piens
  • 100 g šokolāde
  • 20 g vanilīna cukurs
  • 30 g želatīns
  • Augļi dekorēšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Sadrupina cepumus vidēji lielos gabaliņos.
  2. Uzbriedina želatīnu – ieber bļodiņā un pārlej ar siltu ūdeni. Kad želatīns uzbriedis, to karsē ūdens peldē, līdz tas izkūst, pēc tam nedaudz to atdzesē.
  3. Krējumu puto kopā ar cukuru, vanilīna cukuru un iebiezināto pienu, līdz cukurs izkusis un masa kļuvusi gaisīgāka. Iemaisa sadrupinātos cepumus un pievieno želatīnu. Sarīvē šokolādi uz rupjās rīves.
  4. Pusi masas ielej veidnē, pārkaisa ar sarīvēto šokolādi un pārlej ar atlikušo masu.
  5. Dekorē ar augļiem, tos viegli iespiežot masā. Liek ledusskapī apmēram un 40 minūtēm.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Roberta Soldre 2016. gada 5. novembris 19:14
Isteniba garsiga torte bet nedaudz trekna
Roberta Soldre 2016. gada 5. novembris 19:13
Isteniba garsiga torte bet nedaudz trekna
putninjs 2012. gada 7. novembris 10:48
Lai šī kūka nebūtu tik trekna, es izmantoju tikai 400g krējumu, 15g želantīna, 100g cukura un dekorēju ar skābām ogām (jāņogām)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize