Itāļu tiramisu bez alkohola

5 1

Sastāvdaļas

  • 15 gab. cepumi 'Dāmu pirkstiņi'
  • 6 olas
  • 1 krūze espresso (vai stipra kafija)
  • 10 ēdamkarotes pūdercukurs
  • 250 g Mascarpone siers
  • 1 krūze nesaldināts kakao pulveris

Pagatavošana

200 min.
  1. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Olu dzeltenumus sajauc ar 5 ēdamkarotēm pūdercukura un saputo. Pievieno Mascarpone sieru un atkal saputo.
  2. Otrā traukā saputo olu baltumus un 5 ēdamkarotes pūdercukura. Kad baltums sakults biezā masā, to iecilā iepriekš sajauktajā olu dzeltenuma masā.
  3. Ņem dziļu trauku, un tā pamatnē rindā kārto cepumus, kas izmērcēti espresso. Cepumus pārklāj ar sajaukto olu masu (liek dāsni - pusi masas). Visu pārkaisa ar kakao. Liek otro kārtu ar dāmu pirkstiņiem, izmērcētiem espresso. Pārklāj otrreiz ar olu masu. Pārkaisa ar kakao.
  4. Liek ledusskapī uz vismaz 3 stundām.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Anna 2012. gada 4. oktobris 20:27
Liels palldies rit pameginashu uztaisit mammaii :)
Liiga 2012. gada 4. oktobris 18:06
jā, protams, ka var. Nākamā dienā noteikti vēl būs ēdams. Viss vienmēr ir atkarīgs no olām. Ja tās ir svaigas, tad var stāvēt ilgāk.
Anna 2012. gada 4. oktobris 14:11
Sveiki man ir jautājums vai tas tiramīsu var stavet ledusskapi ilgak pa 3 h ?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize