Cheeseburgers

5 1

Sastāvdaļas

  • Apaļas hamburgeru bulciņas
  • Liellopu maltā gaļa
  • Sojas mērce
  • Ola
  • Sāls
  • Pipari
  • Siers
  • Ķīnas kāposts
  • Marinēti gurķīši
  • Sarkanais sīpols
  • Kečups
  • Majonēze

Pagatavošana

90 min.
  1. Maltajai gaļai pieber sāli, piparus (pēc garšas) un nedaudz sojas mērci (es izmantoju kikkoman), iešķiļ olu un visu kārtīgi izmīca. Tad uz cepampapīra veido 5-8 mm biezus plācenīšus, bet jāatcerās, ka cepot gaļa sarausies, tādēļ jātaisa lielāki nekā bulciņas. Liek saldētavā un sasaldē(~1h). Es personīgi cepu uz grila(kas man liekās ir ļoti svarīgi), sanāca ļoti garšīgi. Kad uzcepts tad saliek visu iekšā(izmantoju bulciņas ar sezama sēķliņām no Rimčika). Es liku sākumā majonēzi, ķinas kāpostu, sīpolus, gaļiņu, 2x sierus(snack sandwich) gurķīšus(spilvas asos), un pa virsu heinz vai McDonalds kečupu.
  2. Labu apetīti!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni