Cheeseburgers

2012. gada 27. jūlijs
Foto: Lauris
Pagatavošana
90 min
1. Maltajai gaļai pieber sāli, piparus (pēc garšas) un nedaudz sojas mērci (es izmantoju kikkoman), iešķiļ olu un visu kārtīgi izmīca. Tad uz cepampapīra veido 5-8 mm biezus plācenīšus, bet jāatcerās, ka cepot gaļa sarausies, tādēļ jātaisa lielāki nekā bulciņas. Liek saldētavā un sasaldē(~1h). Es personīgi cepu uz grila(kas man liekās ir ļoti svarīgi), sanāca ļoti garšīgi. Kad uzcepts tad saliek visu iekšā(izmantoju bulciņas ar sezama sēķliņām no Rimčika). Es liku sākumā majonēzi, ķinas kāpostu, sīpolus, gaļiņu, 2x sierus(snack sandwich) gurķīšus(spilvas asos), un pa virsu heinz vai McDonalds kečupu.
2. Labu apetīti!!!
Uz augšu