Saldā čili vista

2012. gada 17. jūlijs
Foto: Ilze Eiduka
Tikpat garšīgi šādā marinādē būs vistas stilbiņi vai spārniņi gatavoti uz grila.
Pagatavošana
50 min
1. Pagatavo marinādi: samaisa kopā saldo čili merci, sojas mērci un kapātu ķiploku.
Foto: Ilze Eiduka
2. Ierīvē vistas stilbiņus ar marinādi un marinē vismaz 20 minūtes.
Foto: Ilze Eiduka
3. Cepamo pannu izklāj ar cepampapīru. Virsū liek vistas stilbiņus.
4. Pāri vistas stilbiņiem pārlej nedaudz marinādes.
Foto: Ilze Eiduka
5. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā (pēc Celsija) 20 minūtes.
6. Tad apgriež, pārlej pāri atlikušo marinādi un turpina cept vēl 15-20 minūtes vai kamēr vista ir zeltaini brūna.
Foto: Ilze Eiduka
7. Vistas stilbiņi būs garšīgi pasniegti silti vai auksti kopā ar saldo čili mērci.

Labu apetīti!
Uz augšu