Garšīgie virtuli

2012. gada 6. jūlijs
Foto: Shutterstock.com
Virtuļu prieks!
Pagatavošana
50 min
1. Karstā pienā izkausē margarīnu.
2. Sakuļ divas olas un trešās olas dzeltenumu, pievieno miltus, nedaudz atdzesēta piena ar margarīnu, sāli un cukuru, kas saberzēts ar raugu.
3. Mīklu samīca un izrullē apmēram 3 m biezumā. Ar krūzi izspiež nepieciešamās formiņas. Pusei aplīšu apziež maliņas ar nedaudz sakultu olas baltumu un katram uzliek virsū pustējkaroti ievārījuma.
4. Kad tas izdarīts, katram ar ievārījumu pārklātajam aplītim virsū uzliek neapziestu aplīti. Mīklas aplīšu maliņas viegli saspiež un raudzē 30 min.
5. Pēc tam cep karstā eļļā, līdz virtuļi kļūst brūni. Pēc izņemšanas no katliņa virtuļus pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu