Selgas cepumu torte ar biezpienu un zemenēm

5 1

Sastāvdaļas

  • 700 g zemeņu (200 g krēmam un pārejās dekorēšanai)
  • 30 g želatīna
  • 200 g saldā krējuma
  • 300 g cukura
  • 360 g biezpiena
  • 2 paciņas želejas tortēm ar zemeņu garšu
  • 1 paciņa sviesta

Pagatavošana

300 min.
  1. Želatīnu uzbriedina. Cepumus sadrupina, pievieno izkausētu sviestu, samīca viendabīgu masu.
  2. Ņem tortes formu, tajā liek cepamo papīru, selgas cepumu masu. Tad tortes formu liek ledussakpī, lai cepumu masa sastingst.
  3. Zemenes priekš biezpiena masas nomazgā, sagriež 4 daļās, pārber ar cukuru.
  4. Biezpienu izberž caur sietu, tam pievieno cukuru.
  5. Saldo krējumu ar cukuru saputo putukrējumā, putukrējumam pievieno zemenes ar cukuru, izkausētu - atdzesētu želantīnu.
  6. Biezpienu un visu masu ar mikseri saputo. Liek tortes formā. Tad notur 3 stundas ledusskapī.
  7. Ņem zemenes dekorēšanai, nomazgā tās, pārgriež uz pusēm, dekorē torti. To pārlej ar sagatavotu želejas šķīdumu. Liek ledusskapī, lai sastingst. Vislabāk 12 stundas atstāt ledusskapī.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Marija 2016. gada 25. jūnijs 09:58
Kad beidzot pat profi beigs zelatinu parkrustit par zelantinu
Laase. 2012. gada 30. augusts 18:03
Nu , cepumi nav noraadiiti cik vajag , bet nu, to pats var izdomaat. :)
sabine 2012. gada 25. jūlijs 20:09
un cik cepumi ir paredzeeti recepte,cik daudz cukura kur man jaliek,pie biezpiena,zemenes,putukrejumaa,vai nesanaak beigaas par saldu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize