Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas gaļas burgers

2012. gada 18. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
25 min
1. Vistas fileju sagriež 2 daļās, apkaisa ar garšvielām un izcep gatavu uz pannas, nelielā daudzumā eļļas.
2. Sagaatavo dārzeņus: Nomazgā visus dārzeņus. Sīpolus, tomātus un gurķus sagriež ripiņās.
3. Paņemam burgeram paredzētās bulciņas, pārgriež uz pusēm. Kad tas ir izdarīts, bulciņas 200 grādos cepeškrāsnī apcep (zeltaini brunas, bet nedaudz).
4. Kad viss sagatavots kārto burgeru - uz maizītes apakšējās daļas liek burgeru mērci, virsū marinētos gurķus, tālāk seko salātlapas, vistas gaļa, tomāti, sīpoli un visu noslēdz ar maizītes augšējo daļu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu