Šokolādes kūka- noslēpums

4 1

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas biskvītam
  • 1 /2 glāze mannā
  • 1 glāze skābais krējums
  • 100 g sviests
  • 50 g-100g šokolāde (man bija ap 70g)
  • 1 glāze cukurs
  • 1 glāze milti
  • 1 tēj.k soda
  • 3 mazas vai 2 lielas olas
  • 1 cukini 200g-300g
  • 1 apelsīna miziņa
  • 2 ēd.k kakao
  • Sastāvdaļas biezpiena krēmam
  • 250 g biezpiens
  • 250 g skābais krējums
  • Cukurs pēc garšas
  • 80 ml piens
  • 2 tēj.k želatīns
  • Vārīts iebiezinātais piens 1/3 buņdžiņa
  • Sauja zemesrieksti
  • 2 banāni
  • Sauja zemenes

Pagatavošana

60 min.
  1. Uz smalkās rīves sarīvējam cukini un norīvējam apelsīnam miziņu.
  2. Šokolādi kopā ar sviestu izkausējam.
  3. Mannā sajaucam ar skābo krējumu.
  4. Olas saputojam ar cukuru,tad pievienojam uzbriedušo mannā,saputojam.
  5. Pievienojam cukini un apalesīna miziņu,saputojam.
  6. Pievienojam izkausēto šokolādi ar sviestu.Saputojam.
  7. Samaisam miltus ar sodu un kakao, un ieputojam massā.
  8. Lejam mīklu formā,kas ieziesta ar sviestu.
  9. Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 40 minūtēm.
  10. Gatavu atdzesējam formā.
  11. Kad atdzisa apgāžam formu un izņemam.
  12. Skābo krējumu saputojam ar cukuru,pievienojam biezpienu.Saputojam līdz viendabīgs.Pienā iemaisam želatīnu,uzbriedinam un tad uzsildam.Izmaisam līdz izšķīst.
  13. Želatīnu ieputojam biezpiena krēmā.Liekam ledusskapī līdz sarec.
  14. Pārgriežam biskvītu horizontāli uz pusēm.
  15. Uz vienas liekam pusi biezpiena krēmu un ripiņās sagrieztus bannānus.
  16. Uz otras liekam iebiezināto pienu sajauktu ar riestiem.
  17. Savienojam abas puses kopā.
  18. Virsu apsmērējam ar atlikušo biezpiena krēmu un dekorējam ar zemenēm.
  19. Liekam ledusskapī uz vismaz 1 stundu,bet vislabāk uz nakti.
  20. Ļoti maiga,noslēpumaina šokolādes kūciņa.
  21. Garda!

Komentāri

Terēze 2015. gada 7. oktobris 19:02
Es pilnīgi piekrītu Madarai
viktorija teterovska 2015. gada 2. jūnijs 07:48
Vai cukini ar mandarina mizu obligati
Baiba 2014. gada 26. jūnijs 21:07
Sanāca ļoti garšīga!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize