Sākums > Receptes > Salāti

Sirsnīgie līgo salāti

2012. gada 15. jūnijs
Foto: Līga Elmere
Pagatavošana
100 min
1. Sīpolus nomizo, nomazgā, sarīvē šķēlītēs (rīvēšanais izmantoju speciālu dārzeņu rīvi).
2. Sīpoliem pievieno eļļu un mazliet vegetas, tos atstāj mazliet ievilkties.
Foto: Līga Elmere
3. Marinētus šampinjonus sagriež šķēlītēs.
Foto: Līga Elmere
4. Marinētus gurķus sarīvē salmiņos.
Foto: Līga Elmere
5. Tomātus nomazgā, nosusina un sagriež salmiņos.
Foto: Līga Elmere
6. Sazgriež vistu.
Foto: Līga Elmere
7. Gatavojot salātus, katru sastāvdaļu liek atsevišķā traukā. Ņem lielu bļodu, tajā liek marinētus šampnjonus, sagrieztu žāvētas vistas ruleti. Pirms pievienoju marinētus šampinjonus un gurķus, tiem nospiež lieko marinādi. Pievienoju tomātus. Visas sastāvdaļas samaisa kopā.
Foto: Līga Elmere
8. Pievieno majonēzi, sāli, cukuru un vēlreiz izmaisa. Nogaršo! Salātus lieku bļodā, dekorē pasniegšanai "Līgo " vakara galdam!
9. Labu apetīti!
Uz augšu