Sākums > Receptes > Deserti

rabarberu un siera drumstalu maize

2012. gada 12. jūnijs
Foto: Arīna Krasouska
Pagatavošana
30 min
1. Gatavo drumstalas. Sarīvē vai samal cieto sieru miltos.
2. Lai pagatavotu drumstalas, sviests ir jau iepriekš jāizņem no ledusskapa, lai tas kļūtu mīksts.
3. Ar rokām sviestā iecilā miltus, siera pulveri un pievieno magones.
4. Drumstalas ir gatavas, kad tās nelīp pie rokām.
5. Nomizo rabarberus un sagriez kubiņos.
6. Sakarsē krāsnī līdz 180 grādiem.
7. 1/3 daļu drumstalu klāj formas pamatnē un liec cepties 15 minūtes.
8. Pārkaisi pāri sagrieztos rabarberus, rozīnes, cukuru un muskatriekstu.
9. Pārklāj ar atlikušajām drumstalām un liec cepties 25 – 30 minūtes.
10. Ļauj kūkai atdzist, lai kūkas gabals neizjūk pie pasniegšanas, ņemot ārā no formas.
Uz augšu