Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepeškrāsnī cepta karpa ar dārzeņu sautējumu

2012. gada 11. jūnijs
Foto: Gunta Adamoviča
Pagatavošana
50 min
1. Ņem svaigu karpu, nomazgā, notīra zvīņas un gareniski iekšpusē iegriež abās pusēs asakai.
2. Liek uz ietaukota cepampapīra vai folijas. Saspiež sausā buljona kubiņu un ierīvē zivī.
3. Krējumam piespiež 4 ķiploka daiviņas, izmaisa un pārziež ar to karpu. Pārkaisa ar dillēm. Virsū liek plānas citrona šķēlītes.
4. Cep cepeškrāsnī kādas 30 minūtes.
Foto: Gunta Adamoviča
5. Pasniedz ar dārzeņu sautējumu-šinī gadījumā ņēmu tikai kartupeļus un burkānus, aizdarinātus ar sviesta piciņu.
Foto: Gunta Adamoviča
6. Lai labi garšo!
Uz augšu