Kukurūzas,banānu maize

2012. gada 11. jūnijs
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
60 min
1. Olu viegli sakuļam ar sāli,cukuru,vaniļas cukuru.
2. Pievienojam jogurtu un izmaisam.
3. Pienu uzsildam ļoti siltu,iemaisam olu,jogurta maisījumā.
4. Sviestu izkausējam un iemaisam kopejā maisījumā.
5. Banānu sablenderējam vai saspiežam ar dakšiņu putrā.Liekam kopējā maisījumā.
6. Miltus sajaucam ar sodu un beram klāt maisījumam.Izmaisam mīklu.
7. Mīkla sanak diezgan bieza,tā no karotes nevis tek,bet krīt.
8. Liekam mīklu iesmērētā ar sviestu cepamtraukā un cepam ap 180 grādiem ap 20 minūtēm.
9. Ļaujam padzist un tad izņemam no formas.
10. Aplejam ar izkausētu sokolādi.
11. Šī maize sanāk ļoti maiga,mitra,nedaudz līdzinās kēksam.
12. Bet ļoti,loti garda.
Uz augšu