1. Selerija sakni nomizojam un sagriežam strēmelītēs,jo planāki,jo ātrāk gatavosies.
2. Burkānu arī nomizojam un sagriežam tādos pat gabaliņos.
3. Skābenes un dilles sasmalcinam,pievienojam biezpienu,sinepes,garšvielas, un uz smalkās rīves sarīvētu sieru,izmaisam.
4. Gaļu sagriežam šķēlēs.
5. Izklapējam un uzberam garšvielas.
6. Virsū gaļas šķēlēm liekam biezpiena massu,nežēlojot.
7. Vienā malinā liekam burkānu un selerija strēmelītes.
9. Sarullētos gabaliņus aptinam ar diegu.
10. Cepam uz lielas uguns no visām pusēm līdz brūns.
11. Pielejam nedaudz ūdeni un sautējam 15 minūtes uz mazas uguns zem vāka.
12. Gatavojam zemeņu mērcīti:
14. 1 apelsīna sula un 1/2 apelsīna miziņa
15. Svaigi rīveta ingvera sakne,pēc garšas
18. 1 tēj.k kukurūzas ciete
19. Katliņā liekam cukuru un sviestu,kausējam līdz viendabīgs,pievienojam no apelsīna izspiestu sulu.Uzvāram,liekam klāt zemenes,apelsīna miziņu un ingveru.
20. Vāram uz mazas uguns,zem vāka līdz zemenes izšķīst.Nogaršojam kas un kā.
21. Gatavu sablenderējam,liekam atkal uz uguns un lejam klāt kukurūzas cieti,kas iemaisīta 2 ēd.k ūdens.
22. Karsējam,maisam līdz sabiezē.
23. Mērcīti jāgatavo pēc pašu garšas,jo tā tomēr katram sava.
24. Ruletītes arī jau gatavas,noņemam diegu.
25. Liekam traukā vienu veselu gaļas ruletīti,bet otru sagriežam šķēlēs.Pārlejam zemeņu mērcīti.Dekorējam ar plānam gurķa šķēlītēm un pāris svaigām zemenēm.