Rabarbelīgais ķīselis

3 1
Rabarbelīgais ķīselis
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1.5 l ūdens
  • 4 lielus rabarberu kāti
  • 1 paciņa (330 g) želejas cukura
  • 1 tējk. kanēļa

Pagatavošana

180 min.
  1. SAGATAVO RABARBERUS Rabarberus nomizo, sagriež aptuveni 1 cm garos gabaliņos. Tie var būt arī garāki vai īsāki. Katliņā uzvāra ūdeni, ieber rabarberus.
  2. VĀRA,LĪDZ MĪKSTI Vāra rabarberus aptuveni 5 min., līdz tie pašķīduši. Ja gribas pavisam mīkstus - mazliet ilgāk. Pievieno kanēli un želejas cukuru, izmaisa, ļauj vēlvienreiz uzvārīties un atstāj, lai atdziest. Kad gatavs-sukā iekšā! :)
  3. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti