Pusaudžu iecienītie gaļas belaši

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg milti, 1 ola, 1 pudele portera alus, sāls, 800g maltā gaļa, 400g sīpolu, ēdamkarote skābā krējuma, 1/2 litrs olīveļļas

Pagatavošana

90 min.
  1. Mīkla:
  2. Samaisa miltus ar olu un pudeli alus, un pieber tējkaroti sāls. Lai belaši cepot nesprēgātu - 50gramus degvīna pie mīklas. Visu samīca un atstāj, lai mīkla atpūša uz pusstundu.
  3. Pildījums:
  4. Malto gaļu ar sāli un smalkiem vai drupinātiem pipariem samīca. Tad klāt pieliek rīvētus vai blenderētus sīpolus. Tad skābo krējumu un kārtīgi izmaisa. Sāli lieku pēc garšas.
  5. No šā daudzuma iznāk 16 vidēja izmēra belaši. Līdz pusei iegremdētus uz pannas eļļā cep zeltaini brūnus.
  6. Nav nemaz tik ilgi un garšo labi. Par kalorijām lai katrs pats domā! :)

Komentāri

Yoooo 2012. gada 11. oktobris 14:12
a wisu kilogramu ar miltiem?
:D un wienu olu tikkai?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize