Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Cepumu pils ar ievārījumu

2012. gada 25. maijs
Foto: Edvard Bruss
Pagatavošana
700 min
1. No cepumiem pagatavo deserta pamatu ( 4x4) un noklāj ar ievārījumu. Šādi veido 5 kārtas.
2. Tālāk samazina cepumu laukumu (3x3) un arī starp cepumiem klāj ievārījumu. Veido šādi 4 kārtas.
3. Cepumu laukumu vēl samazina (2x2) un klāj ievārījumu. Darbību atkārto 3 reizes.
4. Beigās izveido torni - 5 cepumi starp kuriem arī ievārījums.
5. Cepumu torni pārlej ar izkausētu šokolādi. Liek ledusskapī uz vairākām stundām.
6. Dekorēšanu ar putukrējumu un cukura, šokolādes, riekstu skaidiņām veic īsi pirms pasniegšanas.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu