Cepumu pils ar ievārījumu

3 1

Sastāvdaļas

  • Ievārījums
  • Cepumi Selga
  • Šokolāde
  • Garnējumam:
  • Putukrējums
  • Cukura skaidiņas
  • Šokolādes skaidiņas
  • Riekstu skaidiņas

Pagatavošana

700 min.
  1. No cepumiem pagatavo deserta pamatu ( 4x4) un noklāj ar ievārījumu. Šādi veido 5 kārtas.
  2. Tālāk samazina cepumu laukumu (3x3) un arī starp cepumiem klāj ievārījumu. Veido šādi 4 kārtas.
  3. Cepumu laukumu vēl samazina (2x2) un klāj ievārījumu. Darbību atkārto 3 reizes.
  4. Beigās izveido torni - 5 cepumi starp kuriem arī ievārījums.
  5. Cepumu torni pārlej ar izkausētu šokolādi. Liek ledusskapī uz vairākām stundām.
  6. Dekorēšanu ar putukrējumu un cukura, šokolādes, riekstu skaidiņām veic īsi pirms pasniegšanas.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize