Sākums > Receptes > Zupas

Īstā meksikāņu zupa

2012. gada 24. maijs
Foto: Elīna Tirzīte
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež ķiplokus,sīpolus,burkānu sarīvē,to visu apcep uz pannas.Kad jau iet uz cepšanas beigām,tad pieliek sagrieztu papriku un beigās arī nomizotus,sagrieztus tomātus.To visu nedaudz pasautē zem vāka un kad gatavs,liek zupas katlā.
2. Apcep malto gaļu un arī liek zupā vārīties.Visu pavāra minūtes 15 un liek klāt no šķidruma nokāstas pupiņas,kukurūzu,tomātu mērci un saber garšvielas.Taco var likt tā pavairāk,lai jūt garšu.
3. Pavāra vēl 5 min.
4. Kad zupa gatava,sakapātus pētersīļus saber vai nu zupas katlā,vai nu katram ēdājam bļodiņā.
5. Var pasniegt ar krējumu.
6. Labu apetīti!
Uz augšu