Vīnes šnicele

3 1

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 0.5 Kakla karbonāde - 0,5 kg
  • Baltmaize rīvmaizei
  • Citrons
  • 3 olas
  • Milti
  • Eļla
  • Melnie pipari, sāls un zaļumi

Pagatavošana

30 min.
  1. No sākuma pagatavojam rīvmaizi – baltmaizes šķēles liekam cepeškrāsnī uz pusotru - divām stundām 80 grādu temperatūrā. Sarīvējam uz rīves . Gaļu apberam ar sāli un grūstiem pipariem. Gaļu ietinam plēves maisiņā un no sākum izklapējam vidu , tad no centra uz malām, lai veidotos ovāla forma. Klapējam līdz pāris milimetru biezumam. Panējam- miltos, olā un tad rīvmaizē un liekam sakarsētā pannā ( eļļa nav jāžēlo). Katru pusi cepam apmēram 2 minūtes. Pārlaistām ar citrona sulu .

Komentāri

Arnis 2012. gada 17. maijs 18:27
Izsaktās pēc ķengura gaļas :)
Agris 2012. gada 17. maijs 18:26
Vienkārši no sākuma man nebija foto, uztaisīju ar cūkgaļu , jo ar teļa gaļaks na baze.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni