Pikantais vistas šašliks

4 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 2 kg autkaulotu vistas šķiņķīšu
  • 1 /2 burka Adžika mūsējā LV ražojums
  • 1 /4 paciņas garšvielu vistas gaļai
  • Šķipsniņa sāls

Pagatavošana

240 min.
  1. Jāatceras, ka vistas fileja NEIET cauri šitai receptei. Var pats/i atkaulot šķiņķīšus un būs lētāk kā arī ekoloģiskāk.
  2. Sagriež vistu šķiņķīšus uz pusēm.
  3. Iemaisa klāt adžiku, garšvielas un sāli.
  4. Pamaisa kādas 2 min, uzliek bļodai šķīvi virsū un pastumj malā uz kādām 4-5 h.
  5. Cept var jebkurā grilā. Saspraužot uz šampuriem no sākuma vista ļum un negriežas, bet kā pacep kādas 10 min, var grozīt uz visām pusēm.
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

Vilnis 2016. gada 10. jūnijs 15:34
Tiem kam nepatīk stipri sālits ēdiens labāk papildus sāli neberiet adžikā pašā ir daudz sāls. labāk pieberiet pāris karotes cukura. Un patiesībā ar to briesmīgi ilgo turēšanu nemaz nav jāaizraujās. Cept var praktiski uzreiz. Vismaz Kaukāzā tā dara.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni