Rupjmaizes kārtojums (jaunā versija)

3 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 l saldā krējums
  • Cukurs
  • 4 -6 šķēles rupjmaizes
  • Upeņu ievārījums

Pagatavošana

30 min.
  1. Man vienmēr traucēja, ka rupjmaize ir šajā saldājā ēdienā par daudz, tāpēc nācās izdomāt ko citu. Eksperimenta rezultātā sanāca interesants saldais, jo rupjmaizi nevarēju samalt (nebija gaļasmašīna), tāpēc nācās lietā likt āmuru. Pēc tma mājnieki priecājās par mazajie kraukšķīgajiem rupjmaizes gabaliņiem.
  2. Rupjmaizes šķēles cep cepeškrāsnī, līdz tās ir cietas. Atdziest. Maizi nevis samaļ, bet sadrupina gabaliņos (es tās ar gaļas āmuru saklapēju) - lai gabaliņi ir gan lielāki, gan mazāki.
  3. Saputoju saldo krējumu ar cukuru, var drusku klāt pielikt arī vaniļu vai citronu (ja vēlas).
  4. Glāzē liek putukrējumu, upeņu ievārojumu un pāri pārber rupjmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize