Sākums > Receptes > Salāti

Vasaras meksikāņu salāti

2012. gada 26. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
45 min
1. Sie salati ir ideals vasaras ediens, kas ir ipasi garsigs, ja vistu cep uz oglitem. Ja tas nav pieejamas tad to var ari pagatavot uz grila vai gofretas pannas. Si recepte ari ir ljoti veseliga, jo tas pagatavosanai netiek izmantotas nekadas taukvielas.
2. Katlina uzvara 3 dalas udeni un pievieno 2 dalas risus. Vara uz lenas uguns 30 minutes.
3. Vistinu grile kamer krauksiga no arpuses iekspuse ir izcepusies. To var parbaudit iegriezot visbiezakaja gabalinja, ja paspiezot sulina ir roziga, tad jacep vel, ja ir caurspidigas konsistences, tad vistina ir gatava.
4. Atseviska bloda sasmalcina tomatus ar koriandru un siki sakapatu sipolu, pievieno sakapatu cili un pus citrona sulu.
5. Saja recepte avokado der vislabak kad ir ipasi gatavs un miksts. Panem avokado un pargriez uz pusem, uz skivja izspiez ara ka citrona sulu un atlikuso ar karoti izgreb. Ar daksu saspaida tada ne parag vienmeriga putrina, pievieno edamkaroti olivellas, atlikusho pus citrona sulu un nedaudz sals.
6. Gatavos risus noskalo ar aukstu udeni un sajauc kopa ar noskalotam sarkanajam pupinam, pievieno sagatavoto tomatu salsu, visu samaisa.
7. Pasniedz kartu ar risu salatiem, sagrieztu videjos gabalinos vistu, kartu ar avokado un dekore ar svaigam koriandra lapam un citrona daivinu.
8. Lai labi garso!
Uz augšu