Sēņu laikā iesaku šampinjonus aizstāt ar meža sēnēm.
Pagatavošana
90 min
1. Produktu daudzums atkarīgs no ēdāju skaita, bet es konkrētas mērvienības klāt neliku, jo man sanāca stipri par daudz :)
2. Sagatavo produktus- vistas filejas gareniski pārgriež uz pusēm un viegli izdauza. Šampinjonus, žāvēto gaļiņu un sīpolus sasmalcina. Burkānus sarīvē. Sieru sagriež šķēlītēs.
Foto: Gardēde
3. Sviestiņā apcep sīpolus, burkānus, žāvēto gaļiņu un šampinjonus.
Foto: Gardēde
4. Uz vistas filejas kārto sacepto masu un pa virsu siera gabaliņus.
Foto: Gardēde
5. Ritina ciet un sasprauž, lai turas kopā. Apvāļā olā un rīvmaizes/sezama sēkliņu maisījumā, tad liek pannā cepties no visām pusēm.
Foto: Gardēde
6. Atlikušajai masai pielej saldo krējumu, lai sanāk mērcīte (lai var pasniegt klāt pie kartupeļiem vai citām piedevām). Pēc gaumes var pievienot garšvielas.