Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta vistas fileja ar sēņu mērcīti

2012. gada 24. aprīlis
Foto: Gardēde
Sēņu laikā iesaku šampinjonus aizstāt ar meža sēnēm.
Pagatavošana
90 min
1. Produktu daudzums atkarīgs no ēdāju skaita, bet es konkrētas mērvienības klāt neliku, jo man sanāca stipri par daudz :)
2. Sagatavo produktus- vistas filejas gareniski pārgriež uz pusēm un viegli izdauza. Šampinjonus, žāvēto gaļiņu un sīpolus sasmalcina. Burkānus sarīvē. Sieru sagriež šķēlītēs.
Foto: Gardēde
3. Sviestiņā apcep sīpolus, burkānus, žāvēto gaļiņu un šampinjonus.
Foto: Gardēde
4. Uz vistas filejas kārto sacepto masu un pa virsu siera gabaliņus.
Foto: Gardēde
5. Ritina ciet un sasprauž, lai turas kopā. Apvāļā olā un rīvmaizes/sezama sēkliņu maisījumā, tad liek pannā cepties no visām pusēm.
Foto: Gardēde
6. Atlikušajai masai pielej saldo krējumu, lai sanāk mērcīte (lai var pasniegt klāt pie kartupeļiem vai citām piedevām). Pēc gaumes var pievienot garšvielas.
Foto: Gardēde
7. Gatavs! :)
8. Labu apetīti!
Uz augšu