Kraukšķīgā vistas fileja saldskābajā mērcē

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • Sojas mērce
  • Kartupeļu ciete
  • 2 burciņas Ķīnas saldskābās mērces
  • Dažas ēd. k. Exotic Food saldskābās mērces vistas gaļai (asumam)
  • 8 vidēji lieli, svaigi šampinjoni
  • 1.5 ēd. k. medus
  • Pētersīļi

Pagatavošana

45 min.
  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos.
  2. Pārlej ar sojas mērci - samaisa, apber ar kartupeļu cieti - apviļā.
  3. Tikmēr katliņā uzkarsē eļļu. Kad eļļa karsta, pa vienam gab. met katliņā vistas fil. gab., nopurinot, no liekās kartupeļu cietes. Cep līdz zeltaini.
  4. Gatavo fileju liek traukā, kurā ieklāta salvete, lai liekie tauki notek.
  5. Tikmēr sagriež šampinjonus un apcep uz pannas, pievienojot medu (beigās).
  6. Kad visa fileja un šampinjoni ir gatavi, ieber to visu katlā, tad pievieno 2 burciņas Ķīnas saldskābo mērci un pāris ēdamkarotes Exotic Food mērci - pēc vēlēšanās.
  7. Sagaida pirmo burbuli un viss gatavs.
  8. Pasniedz ar rīsiem vai rīsiem ar olu un dārzeņiem, apberot ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ezis 2015. gada 15. novembris 17:45
Recepte super kad pielēju konjaku klāt bij vispār ideāli.
Zane 2015. gada 6. novembris 18:47
tas tak pēc kiš miš izklausās...kurš liek šampinjonus vistai saldskābajā mērcē? :D tad jau drīzāk recepti vajadzēja saukt - variācija pa tēmu Vista saldskābajā mērcē.
sindija mija krukske 2014. gada 3. novembris 18:33
Jau nepagarsojot smarzo un izstas dievigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni