Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kraukšķīgā vistas fileja saldskābajā mērcē

2012. gada 24. aprīlis
Foto: Ilvija Svilpe
Pagatavošana
45 min
1. Vistas fileju sagriež gabaliņos.
2. Pārlej ar sojas mērci - samaisa, apber ar kartupeļu cieti - apviļā.
3. Tikmēr katliņā uzkarsē eļļu. Kad eļļa karsta, pa vienam gab. met katliņā vistas fil. gab., nopurinot, no liekās kartupeļu cietes. Cep līdz zeltaini.
4. Gatavo fileju liek traukā, kurā ieklāta salvete, lai liekie tauki notek.
5. Tikmēr sagriež šampinjonus un apcep uz pannas, pievienojot medu (beigās).
6. Kad visa fileja un šampinjoni ir gatavi, ieber to visu katlā, tad pievieno 2 burciņas Ķīnas saldskābo mērci un pāris ēdamkarotes Exotic Food mērci - pēc vēlēšanās.
7. Sagaida pirmo burbuli un viss gatavs.
8. Pasniedz ar rīsiem vai rīsiem ar olu un dārzeņiem, apberot ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Uz augšu