Banānu ātrā kūka

2012. gada 20. aprīlis
Foto: Anna
Šī ir ''slinkā'' recepte, ja vajag ātri pagatavot kūku, bet nav laika (vai slinkums) pašam taisīt mīklu. Protams, paštaisītu mīklu nekas neaizstās, bet arī šāda kūka labi der galdam, un visi būs apmierināti.
Pagatavošana
60 min
1. Tātad - mīklu gatavo pēc ''ātrās kūkas'' pagatavošanas instrukcijas un lejam formā.
2. Mīklas masai pievieno rozīnes (jo tās man ļoti garšo un te tīri iederas).
3. Drusciņ ieliek uzsildītā cepeškrāsnī, lai minimāli iecepas virsma, tad ņem laukā un kārto daiviņās sagrieztus banānus, pa starpām iesprauž šokolādes gabaliņus, virsū uzber kanēli. Liek krāsnī cepties.
4. Pa to laiku sagatavo krējuma masu pārliešanai pa virsu: krējums + cukurs + sablendēts banāns + magones.
5. Kad kūka gandrīz gatava, tad to izņem, pārlej šo krējuma masu, uzber pa virsu kanēli un liek atpakaļ krāsnī.
Foto: Anna
6. Var vel pa virsu uzlikt kādu ''rotājumu'' no pāri palikušajiem banāniem (plānās šķēlēs, lai nav par cietu un jēlu).
Tā nu ir viena no manām variācijām ātrajām kūkām.

Lai labi garšo!
Foto: Anna
Uz augšu